Moeller Stone Care - natuursteen onderhoud
Uncategorized

Hoe houdt u uw natuurstenen vloer op zijn best?

Blog Inleiding: Natuurstenen vloeren zijn een uitstekende keuze voor schoonheid en duurzaamheid, maar vereisen wel wat speciale zorg en aandacht. Met een beetje liefde kunnen uw natuurstenen vloeren een leven lang meegaan! Hier volgen enkele tips over hoe u uw vloeren op hun best kunt houden.

Dagelijks schoonmaken

Veeg of stofzuig met een zachte borstel om vuil en puin te verwijderen. Als u moet dweilen, gebruik dan alleen pH-neutrale reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor natuursteen. Vermijd agressieve chemicaliën, schuursponsjes en bleekwater. Deze kunnen de verzegeling van uw vloer beschadigen en vlekken veroorzaken.

Periodieke dieptereiniging

Deep Clean plus Protect van Moeller Stone Care is een twee-in-één product dat uw stenen oppervlakken reinigt en beschermt. De deep clean formule verwijdert snel en gemakkelijk vuil, vuil en vlekken, terwijl de beschermer een onzichtbare barrière creëert die water afstoot en vlekken tegenhoudt. Ideaal voor gebruik op werkbladen, vloeren en muren, Deep Clean plus Protect is de perfecte manier om uw stenen oppervlakken er op hun best uit te laten zien. Bij regelmatig gebruik zal uw steen gemakkelijker te reinigen zijn en bestand zijn tegen vlekken door morsen en dagelijkse slijtage. Geef uw steen de zorg die het verdient met Deep Clean plus Protect van Moeller Stone Care.

Bescherming tegen vlekken

Een van de beste manieren om uw natuurstenen vloer mooi te houden is deze te beschermen tegen vlekken. De beste manier om dit te doen is uw vloeren te verzegelen met een kwaliteits impregneermiddel. Moeller Stone Care Sealer product beschermt tegen water-, olie- en vetvlekken door een onzichtbare barrière te creëren die vloeistoffen afstoot zonder het uiterlijk of het gevoel van uw vloer te veranderen 

Natuurstenen vloeren zijn een uitstekende keuze voor schoonheid en duurzaamheid, maar vereisen wel wat speciale zorg en aandacht. Met een beetje liefde kunnen uw natuurstenen vloeren een leven lang meegaan! Volg de tips van de experts van Vloerproducten.eu over Moeller Stone Care over hoe u uw vloeren op hun best kunt houden en er jarenlang van kunt genieten.

Comments Off on Hoe houdt u uw natuurstenen vloer op zijn best?